AK PARTİ'den STK'lara teşekkür geldi

AK PARTİ’den STK’lara teşekkür geldi
Demokrasi kültürünü canlı tutan ve her fırsatta halkımızın fikrine başvuran Ak Parti ailesi olarak en son halkımızın temsilcisi saydığımız Sivil Toplum Kuruluşlarını sandığa davet ettik. İdeolojisi, bizlere bakışı ve...

Demokrasi kültürünü canlı tutan ve her fırsatta halkımızın fikrine başvuran Ak Parti ailesi olarak en son halkımızın temsilcisi saydığımız Sivil Toplum Kuruluşlarını sandığa davet ettik. İdeolojisi, bizlere bakışı ve dünya görüşü ne olursa olsun, Eskişehir'i temsil edecek milletimize vekillik edecek adaylarımızın belirlenmesini gücün sahibi halkımızla birlikte yapmak istedik.
Sivil Toplum Örgütü temsilcilerinin gösterdikleri ilgi, demokrasiye nasıl sahip çıkıldığının göstergesidir. Bir uyum ve şölen havasında gerçekleşen temayül yoklamasına gösterdikleri ilgi için tüm sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine ve yönetimlerine teşekkür ediyorum.
Dayanışma ve birlik kültürü Ak Parti ile gelişmiştir. İnsanımızın kavgadan uzak, istişare kültürünü canlı tutan bir geleceğe yürümesinde Ak Parti ailesi öncülük yapmaktadır. Bundan sonra da Eskişehir'i ön planda tutan, ön yargılardan uzak bir yönetim sergileyeceğimizi ilan ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.