Akaryakıtçılar fuara gidiyor

Akaryakıtçılar fuara gidiyor
Eskişehirli akaryakıtçılar İstanbul’da gerçekleştirilecek olan " 8.Petrol Ürünleri, Ekipmanları ve Teknolojileri" fuarına katılacak. İki yılda bir yapılan "Petroleum İstanbul 2007" fuarı için hazırlıklara başladıklarını...

Eskişehirli akaryakıtçılar İstanbul'da gerçekleştirilecek olan " 8.Petrol Ürünleri, Ekipmanları ve Teknolojileri" fuarına katılacak. İki yılda bir yapılan "Petroleum İstanbul 2007" fuarı için hazırlıklara başladıklarını söyleyen ETO 17.Meslek Komitesi Başkanı Harun KARACAN, bu fuara geçtiğimiz yıllarda da Eskişehirli akaryakıtçılar olarak katıldıklarını söyledi. Nisan ayı içinde TÜYAP fuar ve kongre merkezinde yapılacak fuar için şimdiden çalışmalara başladıklarını da kaydeden Karacan, " Meslektaşlarımızın geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yoğun olarak katılacakları bu fuar gezisinde mesleğimizle ilgili son yenilikler ve teknolojiler bizzat yerinde görülmüş olacak ve yine meslektaşlarımız bu gezi esnasında akaryakıt dağıtım şirketlerinin en üst kademesinde görevli yetkililerle bir araya gelip karşılıklı görüş alışverişinde bulunabileceklerdir" dedi.
Gezinin sadece fuar ile sınırlı kalmayacağını da ifade eden Karacan, İstanbul'a yapılacak gezide çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelerinde yer alacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.