"AKP Eskişehir'i yok etti"

“AKP Eskişehir’i yok etti”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin dün yapılan Pazar toplantısında partililere hitap eden milletvekili Mehmet Ali Arıkan, iktidarın, Eskişehir’i geride kalan 4.5 yılda adeta bitirdiğini söyledi.Komşu kentlere yapılan teşvik kıyağıyla,...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin dün yapılan Pazar toplantısında partililere hitap eden milletvekili Mehmet Ali Arıkan, iktidarın, Eskişehir'i geride kalan 4.5 yılda adeta bitirdiğini söyledi.
Komşu kentlere yapılan teşvik kıyağıyla, Eskişehir'den yatırımdan mahrum bırakıldığını söyleyen Arıkan; "Bunun altında diğer illerin 6-0 gibi 5-1 gibi milletvekili çıkarması yatıyor. Eskişehir'den istediğini alamayan AKP Eskişehir'i cezalandırıyor. Ben Eskişehir'e gelen her bakana basın yoluyla ulaştım, bizzat ulaştım ama gerekenleri yine yapmadılar. Tek yaptıkları sadece söz vermek oldu. Bunun dışında Eskişehir için hiçbir icraatları olmadı" diye konuştu.
Arıkan ayrıca, AKP zihniyetinin Cumhurbaşkanlığı makamını da ele geçirmek istediğini ifade ederek; "Geçmişte Cumhurbaşkanı adayı olan Gül ikinci bir cumhuriyetten söz etmişti. Onun istediği ikinci cumhuriyet ılımlı İslam'dır.
Biz ise Atatürk'ün cumhuriyetçisiyiz ve onu korumak için ne gerekiyorsa yapacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.