AKP GENÇLİK KOLLARINDAN ÜNİVERSİTEDEKİ SALDIRIYA KINAMA

AKP GENÇLİK KOLLARINDAN ÜNİVERSİTEDEKİ SALDIRIYA KINAMA
AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Anadolu Üniversitesi önünde stant açmış olan Anadolu Gençlik Derneği üyelerine yapılan saldırıyı kınadı. Konuyla ilgili olarak dün yazılı bir açıklama...

AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Anadolu Üniversitesi önünde stant açmış olan Anadolu Gençlik Derneği üyelerine yapılan saldırıyı kınadı. Konuyla ilgili olarak dün yazılı bir açıklama yapan Çizmelioğlu, "Saldırı, hiçbir demokratik hakla bağdaştırılamaz. Kendileri demokrasi ve özgürlükten bahsederken gerçekleştirdikleri bu saldırı ne demokratik haktır ne de özgürlük adına bir harekettir." Diye konuştu.
"Üniversiteler bilim yuvalarıdır, bu tür kışkırtmaları, çirkin saldırıları yapan basit gruplara gereken yapılmalıdır." Diyen AKP'li Hakan Çizmelioğlu sözlerini şöyle sürdürdü; "Yakın tarihimizde bu tür kavgalarının hiçbir sonuç doğurmadığı çok net biçimde gördük. Bu tür uçsuz kavgalar ülkemiz ve özellikle gençliğimize zararı çok fazladır."Çizmelioğlu sözlerinin sonunda ise yıllarca Parasız Eğitim diye bağıranların, üniversite harçlarının kaldırılmasından sonra ne yapacaklarını şaşırdıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.