AKP ve MHP'de bekleyiş var

AKP ve MHP’de bekleyiş var
Kimlerin aday olacağı merakla beklenen AKP ve MHP dünü sessizlikle geçirdi.Meclise girmesi eksin gözüyle bakılan her iki partide de aday adaylığını düşünen çok sayıda kişi yer alıyor. Gerek teşkilatlarda görev yapan gerekse...

Kimlerin aday olacağı merakla beklenen AKP ve MHP dünü sessizlikle geçirdi.
Meclise girmesi eksin gözüyle bakılan her iki partide de aday adaylığını düşünen çok sayıda kişi yer alıyor. Gerek teşkilatlarda görev yapan gerekse kamuda çalışan bazı isimlerin bugün istifa ederek aday adaylıklarını açıklamaları bekleniyor.
AKP kulislerinde en çok adı geçen bürokratların başında gelen İl Sağlık Müdürü Seracettin Çom'un bugün istifasını sunması bekleniyor. Kulislerde Çom'un son saate kadarda bekleyeceği ifade ediliyor. AKP'de adı geçen bir diğer isim ise Belediye meclis üyesi Ayşe Fert dökmeci. Milletvekilliği için aday adayı olmayı düşünen Dökmeci'nin de bugün istifa etmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra AKP yönetimleri içerisinden de bazı isimlerin istifalarının söz konusu olabileceği belirtiliyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nde ise bugün pek çok istifanın arka arkaya gelmesi bekleniyor. İl Başkanı Beytullah Asil'le birlikte Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Oğuz Sever'in bugün istifalarını sunmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan adaylığına kesin gözüyle bakılan Çifteler Belediye Başkanı Süleyman Bozdağ ile il yöneticisi İrfan Ünver'in de istifa etmeleri büyük ihtimal olarak gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.