AKP'de Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi toplandı

AKP’de Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi toplandı
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığının gerçekleştirdiği İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Uysal Otel’de yapıldı. AK Parti İl Başkanı Salih Koca, İlçe Başkanı Coşkun Şengün, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı,...

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığının gerçekleştirdiği İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Uysal Otel'de yapıldı.
AK Parti İl Başkanı Salih Koca, İlçe Başkanı Coşkun Şengün, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İl ve İlçe Yönetimleri ile mahalle başkanlarının katıldığı Danışma Meclisi Toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.
Gündem konuşmalarında AK Parti İl Başkanı Salih Koca, Eskişehir'e yapılan yatırımlar ve yeni yatırımların kazandırılması ile birlikte teşkilat çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirtti.
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Coşkun Yaşar Şengün ilçe teşkilatının yaptığı çalışmalara değindi. Şengün konuşmasında, " Odunpazarı Bölgesinde teşkilat olarak hazır olan tek parti AK Partidir. Sandık bazında ve mahalle teşkilatları bazında tüm yapılanmalarımız tamamladık. Bilgilendirme toplantılarımızı aralıksın devam ettiriyoruz. Her zaman olduğu gibi 2011 seçimlerine hazırız. Genel merkezimizin ve il teşkilatımızın koymuş oldukları yüzde elli oy ortalamasına ulaşmak için çalışmalarımızı gece gündüz devam ettiriyoruz" dedi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İlçe Danışma Meclisi Toplantısında, belediyenin yaptığı çalışmaları AK Partililere aktardı. Odunpazarı bölgesinde yaşayan vatandaşlara en güzel hizmeti verebilmek için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Sakallı, "Eskişehirli hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.