Alpu Bahçecik'te ilginç dolandırıcılık

Alpu Bahçecik’te ilginç dolandırıcılık
Eskişehir-Alpu Bahçecik Köyünde, kömür yardımı yapacakğız diyerek vatandaşları dolandıran üç kişi jandarmanın sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.Alınan bilgiye göre, Eskişehir-Alpu Bahçecik Köyünde; Z. S. isimli...

Eskişehir-Alpu Bahçecik Köyünde, kömür yardımı yapacakğız diyerek vatandaşları dolandıran üç kişi jandarmanın sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Eskişehir-Alpu Bahçecik Köyünde; Z. S. isimli şahsın evine gelen ve kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan (3) kişi mağdura yakacak yardımı yapacaklarını söyledikten sonra 350.00 TL parasını alarak olay yerinden kaçtıklarının 156 Jandarma İmdat Hattına bildirilmesinden sonra harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelilerin yakalanmaları maksadıyla yürütülen çalışmalar sonrasında haklarında başta hırsızlık olmak üzere çok sayıda suç kaydı bulunan Ö.Ş,T.E,O.B isimli ( 3) şüpheliyi sıkı ve ısrarlı bir takip sonucu yakaladılar.
Soruşturma esnasında, şüphelilerin kendilerini çeşitli yardım kuruluşlarının mensubu olarak tanıtmak suretiyle vatandaşlara güven telkin ettikleri özellikle yaşlı vatandaşlarımızın, kendilerine çeşitli yiyecek ve yakacak yardımı yapacakları vaadiyle kandırmak suretiyle evlerine girdikleri daha sonra da bu kişilere ait para ya da maddi değeri olan bir takım eşyaları çaldıkları tespit edildi.
Ayrıca, Eskişehir il J.K.lığı sorumluluk sahasında özellikle Alpu ve Mihalıççık İlçelerinde geçmiş dönemlerde benzer yöntemlerle işlenen suçların mağdurlarının şüphelileri teşhis etmesi üzerine çok sayıda faili meçhul olay da aydınlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.