Ana caddelerde trafik denetimleri artacak

Ana caddelerde trafik denetimleri artacak
10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, kent merkezindeki ana caddeler üzerindeki yasak yerlere park eden araçlara yönelik denetimlerini...

10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, kent merkezindeki ana caddeler üzerindeki yasak yerlere park eden araçlara yönelik denetimlerini artıracaklarını söyledi.
İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, Polis Okulu Müdürü Ekrem Nalcı ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Koçak Başkan Büyükerşen'i, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle ziyaret ettiler.
Emniyet Teşkilatının toplumdaki huzuru ve düzeni sağlamada çok önemli bir yeri olduğunu söyleyen Başkan Büyükerşen özveri ile çalışan tüm emniyet mensuplarının 10 Nisan Polis Bayramı'nı kutladığını belirtti.
İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel'in özellikle son birkaç gündür ana caddeler üzerindeki yasak yerlere otosunu park edenlere karşı trafik denetimlerini artırdıklarını açıklaması üzerine Başkan Büyükerşen "Eskişehir'deki bazı ana caddelerde gelişi güzel park eden araçlar yüzünden trafik sorunu yaşanıyor.
Şair Fuzuli, Atatürk, Cengiz Topel, Kıbrıs Şehitleri, Ulus ve İbrahim Karaoğlanoğlu Caddeleri çift taraflı park eden araçlar yüzünden tıkanıyor.
Emniyet Müdürlüğü söz konusu caddelerde birer motosikletli polis görevlendirse buralarda yaşanan parklanmaları engeller. Ayrıca söz konusu caddelerde iş yeri bulunanların eşya nakil işlerini yönetmelikler ve yasak kararı gereği, gündüz değil akşamları 21.00'den sonra yapmaları gerekiyor." Şeklinde konuştu.
İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel de, trafikte yaşanan tıkanmaların gelişi güzel park eden araçlardan ve mesai saatlerinde dükkânlara mal indirip, bindirmeden kaynaklandığını söyleyerek, havaların ısınmasıyla birlikte motosikletli polislerin göreve çıkmaya başladığını, artık söz konusu caddelerde çok daha sıkı denetim yapacaklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.