Ana caddelerin kaldırımları yenileniyor

Ana caddelerin kaldırımları yenileniyor
Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan ana caddelerin eskiyen ve yıllardır yenilenmeyen kaldırımlarında başlattığı yenileme çalışmaları sürüyor. Son olarak Ziya Paşa Caddesi’nin kaldırımlarını yenileyen ekipler,...

Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan ana caddelerin eskiyen ve yıllardır yenilenmeyen kaldırımlarında başlattığı yenileme çalışmaları sürüyor. Son olarak Ziya Paşa Caddesi'nin kaldırımlarını yenileyen ekipler, şimdi de Atatürk Bulvarı'nın Odunpazarı Bölgesindeki kısmında kaldırım yenileme çalışmaları başlattı.
Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan 20 metre ve daha geniş caddelerin eskiyen kaldırımlarını birbiri ardına yeniliyor. Kent merkezi'nde bulunan ana cadde kaldırımlarının neredeyse tamamına yakınını baştan sona yenileyen Büyükşehir Belediyesi şimdi de Atatürk Bulvarı'nın Akarbaşı Camii'nin bulunduğu kısmındaki kaldırımlarını yeniliyor. Yürütülen çalışmaların üstün körü olmadığına dikkati çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen yaptığı açıklamada "Kaldırım yenileme çalışmalarımızda binalardan gelen yağmur suyu hatlarını da kaldırım altına alarak şehir hattına yönlendiriyoruz. Böylece çatılardan gelen suların doğrudan kaldırım üzerine akmasını engelliyoruz. Yeni yaptığımız kaldırımların ileride herhangi bir ihtiyaçtan ötürü tekrar kırılmaması için kaldırımların altyapı geçen yerlerine ve bina aralarına kilit taşı döşüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmaları ile şehrimiz ana caddelerini uzun ömürlü ve sağlam kaldırımlarla donatıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.