‘’ANADOLU ASLANLARI’’ ESKİŞEHİR’DE

‘’ANADOLU ASLANLARI’’ ESKİŞEHİR’DE
ASKON Eskişehir Şubesi kuruldu. Yapılan ilk genel kurulda Ali Semih Ünlü başkanlığa seçildi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Eskişehir büyük bir katılımla kuruldu.

Yapılan ilk Olağan Genel Kurul'da Şube Başkanlığına seçilen Ali Semih Ünlü, "Eskişehir'in ve milletin menfaatlerini gözeterek, üretecek ve çalışacağız. Vatanını, memleketini, bu toprakların irfanını seven herkese gönlümüzü, kapılarımızı açacağız" dedi.

1998 yılından bu yana ülke ekonomisine değer katan ve iş adamlarını bir araya getiren Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şubesi'ni kurdu. Yaklaşık 100 üye ile ve büyük bir katılımla kurulan ASKON Eskişehir Şubesi'nin ilk Olağan Genel Kurulu yaşanan deprem felaketleri nedeniyle sadece üyelerin katılımı ile kapalı olarak gerçekleştirildi.

ASKON Teşkilat Başkanı Alparslan Uçar'ın yanı sıra, Murat Özcan, Dündar Ünlü, Mustafa Birsen, Bünyamin Fidan, Gürhan Albayrak gibi birçok ismin katıldığı 1. Olağan Genel Kurula, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Ramazan ayının ilk iftarını 5000 depremzede ile birlikte açmak üzere deprem bölgesinde olduğu için katılamadı.

İlerleyen günlerde, Eskişehir’de bulunan depremzedeler için düzenlenecek iftar organizasyonuna ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın ve protokolün katılacağı, aynı zamanda Eskişehir Şube binasının açılışının yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.