Atıcı'dan seçim çalışmaları

Atıcı’dan seçim çalışmaları
AK Parti Milletvekili Aday Adayı İbrahim Atıcı ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor. Toplumun tüm kesimleri ile kucaklaşmayı hedefleyen Atıcı, TÜRK İş Bölge Temsilciliğini ziyaret ederek emek ve işçi dünyasının sorunlarını...

AK Parti Milletvekili Aday Adayı İbrahim Atıcı ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor. Toplumun tüm kesimleri ile kucaklaşmayı hedefleyen Atıcı, TÜRK İş Bölge Temsilciliğini ziyaret ederek emek ve işçi dünyasının sorunlarını dinledi. İbrahim Atıcı eski Türkiye'de sivil toplumun yüzde görüntüyü bozan bir sivilce gibi değerlendirilip mümkünse yok edilmeye bu yapılamıyorsa gizlenmeye çalışıldığını Yeni Türkiye'de ise sivil toplumun güç ve zenginlik işareti sayıldığını söyledi.
Emek dünyamızın en güçlü sivil toplum örgütü TÜRK İŞ 'in Bölge Temsilciliğini Yeni Türkiye'nin gücü ve zenginliği olduğunu bilerek ziyaret ediyoruz diyerek ziyaretle ilgili duygularını ifade eden İbrahim Atıcı; "ekonomide makro dengelerini sağlam bir şekilde oturtan Türkiye'nin bundan sonraki süreçte emek dünyasının sorunlarını çözüp beklentilerini de karşılayacağını" söyleyerek milletvekili seçilmesi halinde emek dünyamızın sorunlarının takipçisi olacak sendikalarımızın yardımında olacağım dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.