Atila Özer ve Turhan Selçuk bu sergide buluştu

Atila Özer ve Turhan Selçuk bu sergide buluştu
Tepebaşı Belediyesi 3 Nisan Dünya Karikatür Müzeleri Günü sebebi ile Turhan Selçuk’un “Candide ya da İyimserlik” isimli sergisini Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev’de sevenleriyle buluşturdu.Tepebaşı Belediye...

Tepebaşı Belediyesi 3 Nisan Dünya Karikatür Müzeleri Günü sebebi ile Turhan Selçuk'un "Candide ya da İyimserlik" isimli sergisini Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev'de sevenleriyle buluşturdu.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, "Turhan Selçuk düz bir çizgi çekse hepimiz farklı bir anlam buluruz" diyerek Selçuk'un karikatüre getirdiği yeni bakış açısının onu bir dünya karikatüristi yaptığını söyledi.
Atila Özeri'in eşi Prof. Atila Özer Müze Evi Yöneticisi Vicdan Bulunmaz Özer, Dünya Karikatür Müzeleri Birliği'nin Atila Özer'in doğum gününü "Dünya Karikatür Müzeleri Günü" olarak kabul etmesinin önemine değinerek karikatüre olan desteklerinden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ise, "Turhan Selçuk ile dostluğumuz eskilere dayanır. Turhan Selçuk karikatür sanatında bir reformcudur!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.