Atiye Deniz Espark'ta imza verdi

Atiye Deniz Espark’ta imza verdi
Espark D&R katkılarıyla düzenlenen tanıtım ve imza gününde, Atiye DENİZ’ son çıkarmış olduğu ‘Benzer Konular ‘ adlı albümü tanıtımını yaptı , albümünü imzaladı, meraklıları ve sevenleriyle birlikte bol bol...

Espark D&R katkılarıyla düzenlenen tanıtım ve imza gününde, Atiye DENİZ' son çıkarmış olduğu 'Benzer Konular ' adlı albümü tanıtımını yaptı , albümünü imzaladı, meraklıları ve sevenleriyle birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.
Ziyaretçiler, ünlü sanatçıya merak ettikleri sorularını yönelttiler. İmza günün ardından ünlü sanatçı Atiye DENİZ son çıkarmış olduğu albümünden canlı olarak şarkısını söyledi.
Atiye DENİZ Henüz 18 yaşında olmasına rağmen gösterdiği bu performansı bebekliğinden itibaren yaşadığı müzik dolu dünyasına borçlu.
Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye Deniz 22 Kasım 1988 yılında Almanya'nın Bremen şehrinde doğdu. İlkokul öğreniminin ilk yarısını Bremen'de ikinci yarısını İzmir'de okudu. Daha sonra birer yıl A.B.D ve Hollanda'da okuyan Atiye Deniz Fransa'da da kısa bir süre eğitim aldıktan sonra Bremen'de liseyi tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.