Aydın Arat 20. Ölüm yılında anıldı

Aydın Arat 20. Ölüm yılında anıldı
Eskişehir’in ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Aydın Arat, ölüm yıldönümünde unutulmadı. Eskişehir’e sağladığı kalıcı hizmetler ile bilinen merhum Arat, ölümünün 20’nci yılında  kabri başında dualar ile...


Eskişehir’in ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Aydın Arat, ölüm yıldönümünde unutulmadı. Eskişehir’e sağladığı kalıcı hizmetler ile bilinen merhum Arat, ölümünün 20’nci yılında  kabri başında dualar ile anıldı.

Seyitgazi karayolu üzerinde bulunan asri mezarlıkta kabri bulunan merhum Arat’ı anma etkinliğine Demokrat Parti İl Başkanı nazım Dölekçekiç, Odunpazarı ilçe başkanı Hüseyin özcan,Tepebaşı ilçe başkanı Şükrü Ketenci ile çok sayıda partili katıldı. Merhum Aydın Arat’ı unutmadıklarını dile getiren Demokrat Parti il başkanı Dölekçekiç “Başkanımız, Eskişehir’de görev yaptığı süre içerisinde şehrin tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için mücadele verdi. Şu an şehrimizdeki bir çok yatırımda onun imzası bulunmaktadır. örnek bir belediyecilik hizmeti verdi. Eskişehir’e sağladığı hizmetler unutulamaz.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.