Bağlar geçidi üç aylığına kapanıyor

Bağlar geçidi üç aylığına kapanıyor
Eskişehir’in en önemli geçitlerinden biri olan Bağlar geçidi Ulaşım Koordinasyon Merkezi kararıyla Devlet Demir Yolları’nın yürüttüğü Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapılan inşaat çalışmaları nedeniyle...

Eskişehir'in en önemli geçitlerinden biri olan Bağlar geçidi Ulaşım Koordinasyon Merkezi kararıyla Devlet Demir Yolları'nın yürüttüğü Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapılan inşaat çalışmaları nedeniyle 1 Ekim'den itibaren üç ay süreyle trafiğe kapatılacak.
Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda, bu geçidi kullanmak zorunda olan araçlar belirlenen alternatif güzergahları kullanacaklar.
Yetkililer, çalışmalar nedeniyle Silo Önü Sokak'ın Cengiz Topel Caddesi'nden İsmet İnönü-1 Caddesi'ne doğru tek yön haline getirildiğini, Talat Paşa Sokağın da Üniversite Caddesi'nden Genez Sokak'a doğru tek yön yapıldığını kaydettiler.
Yetkililer vatandaşları çalışma yapılan yerlerde trafik işaret ve işaretçilerine uyması ve altenatif güzergahları tercih etmeleri konusunda uyardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.