Balon vaatlere karşı balon patlattılar

Balon vaatlere karşı balon patlattılar
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri sendikası, Türk Sağlık- sen ile Eskişehir Tabip odası üyeleri tarafından başlatılan tepki eylemi dünde devam etti. Yunus Emre Devlet Hastanesi girişinde bir araya gelen sağlık çalışanları...

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri sendikası, Türk Sağlık- sen ile Eskişehir Tabip odası üyeleri tarafından başlatılan tepki eylemi dünde devam etti. Yunus Emre Devlet Hastanesi girişinde bir araya gelen sağlık çalışanları sloganlar atarak taleplerini dile getirdi. 13- 14 Mart tarihleri arasında aldıkları eylem kararını hayata geçireceklerini belirten çalışanlar yanlarında getirdikleri balonları da patlatarak hükümete uyarıda bulundular.
Daha önce Tıp Fakültesi ardından da Eskişehir Devlet Hastanesi önünde taleplerini haykıran çalışanlar, hükümete de çağrıda bulundu. Çalışanlar adına söz alan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri sendikası şube başkanı Yalçın Mutlu, İki gün boyunca iş bırakma eylemine çağrıda bulundu. Mutlu; "Artık balon vaatlere inanmıyoruz, o yüzden balon patlatıyoruz" dedi. Çalışanlar, mücadelelerini her platformda dile getireceklerini de hatırlattılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.