"Basın belden aşağı vuruyor"

“Basın belden aşağı vuruyor”
AKP Eskişehir milletvekili Muharrem Tozçöken bazı konularda değerlendirmelerde bulundu. Partililerin Çanakkali yolculuğu öncesinde bazı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tozçöken; "Basın belden aşağı vuruyor" yorumunu yaptı....

AKP Eskişehir milletvekili Muharrem Tozçöken bazı konularda değerlendirmelerde bulundu. Partililerin Çanakkali yolculuğu öncesinde bazı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tozçöken; "Basın belden aşağı vuruyor" yorumunu yaptı. Kent ile ilgili olarak çeşitli konulardaki soruları yanıtlayan Tozçöken, Eskişehir'in layık olduğu yere geleceğini söyledi. Tozçöken konuşmasında şunları söyledi; "Çevre yolu konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı da kendi iktidarlarında bir şey yapılmadığını söyledi. Yıllarca bir çivi çakılmamış. Şimdi yapılacak. Güney çevre yolunun projesi tamamlanıyor. Ayrıca şehir içinden geçen demiryolu hatları yer altına alınacak. 125 milyon dolara mal olacak. Şu an ihale aşamasında. Kamu İhale Kurumu inşallah en kısa sürede ihaleyi tamamlayacak.
Bu çalışmalar da vatandaşa doğru yansıtılmalı. Havaalanı konusunda da Ulaştırma Bakanı gelecek hafta Eskişehir'e geliyor. Eskişehir'in dinamik güçleri birlik olmalı. Eskişehir'i layık olduğu yere getireceğiz. AK Parti milletvekilleri çalışıyor, lak lak etmiyoruz. Bizde insanız, sitem etmiyorum ama basın belden aşağı vuruyor"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.