Başkan Güven'den yeni öğretim yılı mesajı

Başkan Güven’den yeni öğretim yılı mesajı
Mihalıççık Belediye Başkanı Ümit Güven’in 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı açılışı ve İlköğretim haftası nedeniyle bir açıklama yaptı. Okul Yöneticileri, Öğretmenler, Anne Babalar ve Öğrenciler’e seslenen Ümit...

Mihalıççık Belediye Başkanı Ümit Güven'in 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı açılışı ve İlköğretim haftası nedeniyle bir açıklama yaptı. Okul Yöneticileri, Öğretmenler, Anne Babalar ve Öğrenciler'e seslenen Ümit Güven, "Yeni bir eğitim- öğretim yılına başlamanın heyecan, coşku ve gururunu yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ders başı yaparak, okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluşacaklar. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle değerli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin sevincine ve sayın velilerimizin heyecanına yürekten katılıyor, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Güven açıklamasını şöyle sürdürdü: "Mihalıççık Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıl bir işadamının (Truva Kitap/Kırtasiye) desteği ve ortak proje olarak 2 faz ücretsiz kitap dağıtımı gerçekleştirdik. Benzer dağıtımlarımız ve imkanlarımız ölçüsünde hizmetlerimiz devam edecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.