Bayındırlık Bakanı Eskişehir'e geliyor

Bayındırlık Bakanı Eskişehir’e geliyor
Tepebaşı Belediyesi tarafından Yeşiltepe-Şirintepe Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın katılımıyla yarın atılacak.Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu,...

Tepebaşı Belediyesi tarafından Yeşiltepe-Şirintepe Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin temeli Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın katılımıyla yarın atılacak.
Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar sokakta yapılacak tesisin her iki mahallede oturan mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandığını ve yapının geleneksel mimari öğeler taşıyacağını söyledi. Yaklaşık 200 pazar tezgahına sahip olan ve pazarcıların da ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla her tezgah için depolar yerleştirilecek olan pazar yeri adeta sosyal bir tesis olarak tasarlandı. Bir beldeeviyle beraber düşünülen pazaryerinin üst katına 2 adet düğün salonu yapılacak.
Başkan Sarıoğlu, sokak arası pazarlarının yarattığı problemlerin herkes tarafından bilindiğini, esnaflarımızın kışın çamur içinde, yazın kavurucu güneş altında, tuvaleti olmayan yerlerde kurulan pazarlarda hizmet verdiklerini belirterek, Çamlıca, Batıkent ve Ertuğrulgazi mahallelerine yapılacak olan kapalı pazar yerlerinin projelerinin tamamlandığını ve en kısa sürede çalışmalara başlanacağını sözlerine ekledi. 48 araçlık kapalı otoparkı bulunan yeni pazaryeri ve sosyal tesislerin 2007 sonuna kadar hizmete girmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.