Beylikova’da Atatürk’ü anma programı

Beylikova’da Atatürk’ü anma programı
Beylikova’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Beylikova Kaymakamı Ali Kantilav, Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve kurum amirleri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen programa katılım sağladı. Öğrenciler tarafından hazırlanan ve büyük bir özenle sahnelenen programda, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıldı.

Program, saat 09.05’te sirenler eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Mehmet Avdan Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı anma programı sahneye taşındı. Öğrenciler, Atatürk’ün hayatı, fikirleri ve Türk milletine kazandırdığı bağımsızlık ruhu üzerine şiirler, oratoryo ve anlatımlı sahne performansları sergiledi. Katılımcılar program boyunca duygu dolu anlar yaşadı.

Beylikova Belediye Başkanı Sayın Hakan Karabacak, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, millete bıraktığı eşsiz miras ve fikirleriyle her geçen yıl daha büyük bir saygı ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, O’nun gösterdiği çağdaş, bilimsel ve ilerici hedeflere ulaşma kararlılığımız tamdır” dedi. Program, öğrenciler tarafından hazırlanan Atatürk köşesinin gezilmesiyle sona erdi.

Etiketler :