"Bıçak parası kabul edilemez"

“Bıçak parası kabul edilemez”
Eskişehir Bilecik Tabipler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Demet Özbabalık, geçtiğimiz günlerde bir doktorun bıçak parası dolayısı ile göz altına alınması olayını değerlendirdi. Özbabalık böyle bir şeyin karşısında...

Eskişehir Bilecik Tabipler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Demet Özbabalık, geçtiğimiz günlerde bir doktorun bıçak parası dolayısı ile göz altına alınması olayını değerlendirdi. Özbabalık böyle bir şeyin karşısında olduklarını söyledi.
Bu yaşananların sağlıkta uygulanan yanlış politikalara bağlayan Özbabalık açıklamasında şu görüşlere yer verdi; "4 yılda düzelme adına bir arpa boyu yol gidilemediği gibi hatta yapılan ve yürürlüğe konulan yeni uygulamalar değil sadece bıçak parası iş barışınıda bozabilecek pek çok olumsuzluğu beraberinde getirmektedir.
Burada bıçak parasının niye olduğunun tek sorumlusun ve bu konunun tek muhatabının bu sağlık politikası ve bu politikanın yürütücüsü sağlık müdürlükleri olduğunu düşünmekteyim.
Burada kendim ve odam adına söyleyebileceğim tek şey adı bıçak parası veya ne olursa olsun yasal olmayan her türlü uygulama asla kabul edilemez"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.