BTP "Millet Meclisi'nde tiyatro oynanıyor"

BTP “Millet Meclisi’nde tiyatro oynanıyor”
Bağımsız Türkiye Partisi Tepebaşı İlçe örgütü yöneticisi Hüseyin Yanmaz dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında TBMM’de çıkan kavgayı değerlendirdi.TBMM çatısı altında bir tiyatro oynandığını iddia...

Bağımsız Türkiye Partisi Tepebaşı İlçe örgütü yöneticisi Hüseyin Yanmaz dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında TBMM'de çıkan kavgayı değerlendirdi.
TBMM çatısı altında bir tiyatro oynandığını iddia eden Yanmaz, ülkenin bundan sonra da bu tür tiyatroları izlemeye devam edeceğinden söz etti.
Halkın vekillere kavga etsinler diye oy vermediğinin altını çizen Yanmaz açıklamasına şöyle devam etti, "Bu partiler TBMM'de milleti oyalamaya devam etmektedir. Son yaşanan olaylar MHP'ninde gerçek yüzünü ortaya çıkardı. AKP ise 8 yıldır başörtüsünden mağdur olan halkımızın bu sorunun çözemedi. Oysa millet başbakandan bu meselenin çözümü için adım bekliyor" Yanmaz açıklamasının sonunda ise TBMM'de yaşananların hem TBMM hem de halk adına utanç verici olduğunu belirterek sokak kültürünün meclise taşınamayacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.