Bugün hasta olmayın

Bugün hasta olmayın
Sağlığın artık doğuştan gelen ve her yurttaşın eşit, ücretsiz, nitelikli olarak ulaşılabildiği bir hak olmaktan çıkarıldığını öne süren Dr. Aladağ, “Hükümet, vatandaşlarımızın daha çok hastalanmasını, daha çok...

Sağlığın artık doğuştan gelen ve her yurttaşın eşit, ücretsiz, nitelikli olarak ulaşılabildiği bir hak olmaktan çıkarıldığını öne süren Dr. Aladağ, "Hükümet, vatandaşlarımızın daha çok hastalanmasını, daha çok ilaç ve tıbbi malzeme tüketmeyi, dışarıya daha çok bağımlı bir ülke olmamızı emreden bir sistemi getirmeye çalışıyor. Sağlık alanında yapılmaya çalışanları kabul etmemiz mümkün değildir" diye konuştu.
Bu gidişe dur demek için, hekimler ve sağlık çalışanlarının, halkın desteği ile bugün tüm Türkiye ile birlikte Eskişehir'de de seslerini duyurmaya çalışacaklarını bildiren Dr. Akif Aladağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "14 Mart Tıp Bayramı'nda birincil görevimiz bu olacak. Yılın 364 günü gece gündüz demeden hizmet veren biz hekimler ve sağlık çalışanları, yılın bir günü halkımızın desteğini bekliyoruz. Bu sırada hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için gerekli tüm önlemler alınacaktır. Acil, dializ, kanser hastaları, çocuklar, gebeler ve yatan hastalar için hizmetlerde herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Halkımızın, çocuklarının geleceğine sahip çıkmak için yanımızda olacağını biliyoruz. Sağlık en doğal haktır, ona hep birlikte sahip çıkalım. Sağlığa, sağlık hakkına şimdi her zamankinden daha fazla sahip çıkma zamanıdır. Eğer bu gidişe dur demezsek yarın maalesef çok geç olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.