Büyükerşen eski alışkanlığını sürdürüyor

Büyükerşen eski alışkanlığını sürdürüyor
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ve İl Yerel Yönetimler Başkanı Nevzat Önder: "Büyükşehir belediye başkanı meclisteki her türlü sayısal üstünlüğe rağmen; ‘’beni çalıştırmıyorlar, engelliyorlar’’ diyerek hala eski...

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ve İl Yerel Yönetimler Başkanı Nevzat Önder: "Büyükşehir belediye başkanı meclisteki her türlü sayısal üstünlüğe rağmen; ''beni çalıştırmıyorlar, engelliyorlar'' diyerek hala eski alışkanlıklarından kurtulamadığını göstermektedir" dedi.
Dün yazılı bir açıklama yapan Nevzat Önder, " Yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen mevcut büyükşehir belediye başkanı Büyükerşen'in hala eski alışkanlıklarından kurtulamadığını gösterdiğini öne sürdü ve şunları söyledi:
"Bademlikte ki hidroterapi merkezi ile ilgili daha önce yaptığımız basın açıklamasında da belirttiğimiz gibi ; Büyükşehir ilk ihalede hata yapmış, bu hatalarını gidermek için yaptıkları meclis kararını da arkadaşlarımız mahkemeye taşımışlardır.
Eskişehir sayesinde Türkiye'de şehir turizmi başladı ise, bizde bu şehrin insanları olarak gurur duyarız. Ama bu turizmde (13 mart 2009) dan bu güne kadar hızlı trenle taşınan yolcu sayısı 900.000'dir.
Anadolu üniversitesi tarafından düzenlenen sempozyumda da belirtildiği gibi Eskişehir'in en önemli sorununun çöp sorunu olduğu ve musluklarda akan suyunda kirli olduğu akademisyenler tarafından söylenmesine cevap vermesi gereken büyükşehir belediye başkanı bu işleri bırakmış, Frig vadisi ile ilgili eleştiriler getirmekte : ''Bu kişilerde Büyükerşen hastalığı var''diyerek kendisini eleştirenlere tahammül edemeyerek, eleştiri olmasa da hayali düşmanlar üretmektedir.
Bu durumda bir hastalık olduğu kesindir. Bunun tıptaki karşılığı narsistik kişilik olarak tanımlanmaktadır.
Narsistik kişiliğin özellikleri şunlardır:
Kendi çıkarları için başkalarını kullanır.
Sadece kendini düşünür.
Yeteneklerini ve başarılarını abartır.
Başkalarının kendisine farklı davranması gerektiğine dair beklentileri vardır
Aşırı gururludurlar ve mükemmel olduklarına inanırlar.
Suçunu kabul etmez ya da eleştiriyi kaldıramaz.
Her şeyde haklı olduğuna inanır.
Sürekli şöhret, zenginlik ve başarı hayalleri kurarlar. Dikkat çekmek, ilgi odağı olmak ve övülmek arzusu içinde olurlar.
Şimdi Eskişehirli hemşehrilerimize bu dokuz özelliğin kime çok yakıştığına iyi bakmaları gerektiğine inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.