ÇAĞDAŞ OKULLARINDAN AÇIKLAMA: GERÇEK ORTAYA ÇIKACAK

ÇAĞDAŞ OKULLARINDAN AÇIKLAMA: GERÇEK ORTAYA ÇIKACAK
Çağdaş Okulları adına açıklama yapan Av. Selim Serhat Harmankaya, bir öğrencinin kılık kıyafetinden dolayı okula kaydının alınmadığı iddiası hakkında açıklamalarda bulundu.

Özel Çağdaş Okulları tarafından, başörtülü depremzede bir öğrencinin kayıt edilmediğine yönelik iddialara yanıt geldi.

Av. Selim Serhat Harmankaya, “Çağdaş Okulları olarak, okulumuzu ve bağlı olduğumuz kuruluşu hedef alan, depremzede bir öğrencinin kılık kıyafetinden dolayı okulumuza kaydının alınmadığı iddiası, basına yansıtıldığı şekli ile farklı bir siyasi amaç gütmekte olup doğru bir iddia da değildir” dedi.

Bu konuyla ilgili olarak başlatılan adli ve idari soruşturma sonucunda gerçeğin ortaya çıkacağını ifade eden Harmankaya, “Bilinmelidir ki okulumuzda son depremden etkilenen 26 ailenin çocuğu ücretsiz okutulmakta olup, yeni çocukların başvuruları da halen devam etmektedir. Henüz soruşturma sürecinde olan bu konu hakkında kamuoyunda maksatlı ve abartılı bir şekilde yapılan, her türlü karalayıcı yorum ve haberler konusunda, tüm hukuki yollara başvuru haklarımızın saklı tutulduğunu kamuoyuna hatırlatmak isteriz. Özel Çağdaş Okulları olarak, kurulduğu günden bu yana, farklı siyasi görüşlere sahip ailelerin çocuklarını içinde barındıran, her türlü siyasetten uzak bir eğitim kurumuyuz ve böyle olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.