Çanakkale ruhu Eskişehir'de!

Çanakkale ruhu Eskişehir’de!
Eskişehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezimizin Düzenlemiş Olduğu "Çanakkale Kahramanlık Türküleri ve Çanakkale’den Hikâyeler" Adlı Program Hasan Polatkan Kültür Merkezinde Yoğun Bir Katılımla...

Eskişehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezimizin Düzenlemiş Olduğu "Çanakkale Kahramanlık Türküleri ve Çanakkale'den Hikâyeler" Adlı Program Hasan Polatkan Kültür Merkezinde Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.
Programa ayrıca protokolünde ilgisi yoğundu. Vali Yardımcısı Günhan Yazar, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, TMO Müdürü Özgür Özkan ve Gar Müdürü Süleyman Özer programa katılanlar arasında oldu.
Çanakkale Kahramanlık Türküleri ile izleyicileri oldukça etkileyen müzikal koro ve Gençlik Merkezi Tiyatro Üyelerinin sergiledikleri Çanakkale'den Hikâyeler Oyunları tüm izleyicilere oldukça duygulu anlar yaşattı. Program sonunda Vali yardımcısı Günhan Yazar bu tür organizasyonları yaptığı için Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy'a teşekkür etti ve oyunun yönetmenine çiçek takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.