ÇANAKKALE ZAFERİ SERGİSİ

ÇANAKKALE ZAFERİ SERGİSİ
Özdilek Eskişehir, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle misafirlerine özel Çanakkale Zaferi Sergisi ile bu anlamlı günü duygulu bir şekilde yaşatmayı amaçlıyor.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü etkinlikleri kapsamında 21 - 22 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan Çanakkale Zaferi Sergisi tüm Eskişehirlilerin ziyaretine açık olacak.

Çanakkale Zaferi Sergisi’nde, savaş döneminden kalma mermiler, tüfekler, döneme ait eşyalar ve savaş topları cam fanuslar içinde sergilenirken; misafirlerine yine döneme ait savaşın ve askerlerimizin fotoğrafları ile bir zaman yolculuğu imkanı sunulacak. 21 Mart tarihinde müzeyi ziyaret edeceklere Çanakkale ruhunu hatırlatmak için Çanakkale Savaşı sırasında askerlerin en önemli yiyeceği olan Buğday aşı çorbası ikram edilecek.

Özdilek Eskişehir AVM Müdürü Alim Durmaz, “18 Mart tarihi kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik makamına ulaşan yüce insanları bir kere daha hatırladığımız, minnettarlığımızı, şükran duygularımızı sunduğumuz kutlu bir gündür” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.