Cengiz Ovalı AKP'den aday adayı

Cengiz Ovalı AKP’den aday adayı
Eskişehir Özel Anadolu Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Cengiz Ovalı AKP’den aday adayı olduğunu açıkladı.1971 Eskişehir doğumlu olduğunu belirten Ovalı kendisini şöyle tanıttı:" Gerek ana gerekse baba tarafından...

Eskişehir Özel Anadolu Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Cengiz Ovalı AKP'den aday adayı olduğunu açıkladı.
1971 Eskişehir doğumlu olduğunu belirten Ovalı kendisini şöyle tanıttı:
" Gerek ana gerekse baba tarafından Eskişehir' liyim. Evli ve bir çocuk babasıyım. Eskişehir de ikamet ediyorum. Üniversiteyi İstanbul Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde okudum. Bu dönemde İstanbul Milli Gençlik Vakfında aktif görev aldım. Tıpta Uzmanlık eğitimimi Eskişehir Osmangazi Ünv. Tıp Fakültesi Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim dalında yaptım. Hem Devlet hastanelerinde hem de sağlık ocaklarında görev yaptım. Devletin sağlık yapısını ve işleyişini oldukça iyi biliyorum. Özel sağlık sektöründe de tecrübem vardır. Son 4 yıldır Eskişehir Özel Anadolu Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak çalışmaktayım.
3 yıldır Eskişehir AK Parti Merkez İlçe ve sonrasında İl Yönetim Kurulunda aktif görev aldım. Sosyal işlerden sorumlu İl Başkan yardımcılığı yaptım. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.