Çevre Haftası başladı

Çevre Haftası başladı
5 Haziran Dünya Çevre günü kapsamında İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından 3-10 haziran tarihleri arasında düzenlenen "Çevre Haftası" başladı.Etkinlikler dün Maide Bolal Huzurevi ziyareti ve Fidan dikili ile başladı....

5 Haziran Dünya Çevre günü kapsamında İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından 3-10 haziran tarihleri arasında düzenlenen "Çevre Haftası" başladı.
Etkinlikler dün Maide Bolal Huzurevi ziyareti ve Fidan dikili ile başladı. Bugün isea ESOGÜ Çocuk Bahçesinde saat 11.00'de Tıp Fakültesi ve Çevre Kulübü tarafından hazırlanan ESOGÜ Çocuk Yuvası öğrencilerinin "Doğa Sevgisi Oluşturma amaçlı Çiçek dikimi" gerçekleştirilecek. Gündüzler Beldesi İlköğretim okulunda saat 13.30'da ESOGÜ'den "Çevre Bilincini Geliştirme Semeneri" düzenlenecek. Daha sonra saat 14.00'te Taşbaşı Kültür merkezinde Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği tarafından "Fidan Ödül Töreni" ile "Greenspace Enerji Paneli" gerçekleştirilecek. Panele konuşmacı olarak Makine Müh. Haydar Aras ile A.Ü. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güner Sümer katılacak.
Etkinlikler hafta boyunca devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.