CHP'de yarış hızlanıyor

CHP’de yarış hızlanıyor
CHP Pazar toplantısında ilk adaylık açıklaması Hamza Akpınar’dan geldi. Akpınar "bir yılı aşkın süredir Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Bu süre içerisinde il yöneticisi arkadaşlarımızın da katkılarıyla...

CHP Pazar toplantısında ilk adaylık açıklaması Hamza Akpınar'dan geldi. Akpınar "bir yılı aşkın süredir Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Bu süre içerisinde il yöneticisi arkadaşlarımızın da katkılarıyla birlik ve beraberlik içinde parti çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.
Yönetimde bulunduğu bu süre içinde edindiği bilgi ve tecrübeleri partinin hizmetinde kullanmak istediğini söyleyen Akpınar, "ülkemizin içinden geçtiği bunalımlı dönemde tüm Cumhuriyet Halk Partililere büyük görev düşmektedir. Parti içinde birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla 3 Ocak 2010 tarihinde yapılacak olan Tepebaşı Kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklamak istiyorum" dedi.
Daha sonra kürsüye gelen Halil Bilici ise, Odunpazarı İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Ülkenin hassas bir dönemden geçtiğini, yargının ve hukukun ayaklar altına alındığını ve böylesi bir ortamda Cumhuriyet Halk Partisi'ne daha fazla ihtiyaç hissedildiğini kaydeden Halil Bilici "işte bu nedenle görevimizin ve sorumluluğumuzun çok önemli olduğunun farkındayız. Sorumluluğumuzu yerine getirebilmenin çok güçlü bir yönetimden geçtiğini biliyoruz" dedi. Bilici sözlerini şöyle sürdürdü:
"Geçmişten ders almış, ama geçmişe dönmeden geleceği planlayan, sevk ve idare kabiliyeti yüksek nitelikli bir yönetim olacağız. Sivil toplum örgütleri ve sendikalarla etkili iletişim kuran, yönetimlerinde temsil edilmesini sağlayan güçlü bir yönetim olacağız. Politikalarını kişiler üzerinde yoğunlaştırmayan, görüşler ve projeler üzerinde yoğunlaşan, herkesin eşit koşullarda yarışabileceği olanakları sağlayan, önceliği halkımızın ve kentimizin sorunlarının çözümüne odaklanmış bir yönetim anlayışı içinde olacağız. Bölgecilik ve etnik kimlik üzerine siyaset yapmayan, farklılıklarımızı zenginliğimiz ve güçlü yanımız olarak gören ve bu güçlü yanlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi'ni birinci parti yapma yönünde katkı koyan çalışkan bir yönetim anlayışı içinde olacak ve sorun yaratan değil sorunları çözen bir yönetim olacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.