CHP'li Şenel seçim bürosu açtı

CHP’li Şenel  seçim bürosu açtı
CHP Adayı Doktor Muharrem Şenel seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmasına, Eskişehirlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladı. Eskişehir’in sosyal demokrat, laik ve Atatürkçü çizgisinden hiçbir...

CHP Adayı Doktor Muharrem Şenel seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmasına, Eskişehirlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladı.
Eskişehir'in sosyal demokrat, laik ve Atatürkçü çizgisinden hiçbir zaman ödün vermeyeceğine inandığını ve CHP'nin seçimlerin ardından iktidar olacağına inandığını belirten Şenel, "CHP Eskişehir'den geçen seçimlere göre çok daha fazla güçlenerek çıkacaktır" dedi.
Daha sonra konuşan CHP birinci sıra adayı Tayfun İçli, yine AKP adayı Kemal Unakıtan'a yüklendi. Maliye Bakanı hakkında çeşitli dosyalar bulunduğunu ve vergi kaçakçılığı için hakkında fezleke bulunduğunu anlatan İçli, "iktidar olduğumuzda bunların dokunulmazlıklarını kaldıracağız. Böyle bir Maliye Bakanı kabile toplumlarında bile olmaz. Hem Maliye Bakanını hem de hakkında 7 adet dosya bulunan Başbakanı Yüce Divan'da yargılatacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.