CHP'lilerden şehit ailelerine ziyaret

CHP’lilerden şehit ailelerine ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları üyeleri dün Şehit Aileleri Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundular. CHP’li kadınlar gerçekleştirdikleri ziyarette, Dernek Başkanı İmdat Özkan ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgiler...

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları üyeleri dün Şehit Aileleri Derneği'ne nezaket ziyaretinde bulundular. CHP'li kadınlar gerçekleştirdikleri ziyarette, Dernek Başkanı İmdat Özkan ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Yapılan ziyarette konuşan CHP'li kadınlar ise ülkenin birlik ve bütünlüğünün korunması ile terör kaynaklı saldırılardan korunması için canını veren tüm şehitlerin asla unutulmayacağını belirttiler.
Şehit yakınlarına hak ettikleri değerinde CHP iktidarında verileceğini belirten partili kadınlar; "Güzel yurdumuz için, bizlerin huzuru için gözünü kırpmadan bile canını veren aziz Mehmetçiğimizi asla unutmayız. Onların yakınlarının da tüm dertleri ve ihtiyaçları için de elimizden gelen gayreti gösteririz" dediler. Dernek Başkanı Özkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP kadın örgütüne ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.