Çiftelerliler'den Başkan Sakallı'ya ziyaret

Çiftelerliler’den Başkan Sakallı’ya ziyaret
Eskişehir Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’yı ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Vedat Çeliker, Yönetim Kurulu Üyeleri Çoşkun Hadak, Önder Uçak,...

Eskişehir Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Vedat Çeliker, Yönetim Kurulu Üyeleri Çoşkun Hadak, Önder Uçak, Mehmet Değirmen ve Şenol Bıyık ile makamında bir araya gelen Başkan Sakallı, konukları ile keyifli bir ortamda sohbet etti.
Yaptıkları açıklamada, Eskişehir Çiftelerlilerin en çok Odunpazarı Bölgesinde ikamet ettiklerini belirten dernek üyeleri, Odunpazarı Bölgesinin kendileri için önemine değindiler.
Dernek çatısı altında gerçekleştirmek istedikleri projeleri Başkan Sakallı ile paylaşan ve Sakallı' dan destek talep eden üyeler, projelerine destek sözü aldılar. Başkan Sakallı ile bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Çiftelerliler, Burhan Sakallı'ya kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiklerini belirterek tablo armağan ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.