Çocukların sağlığına göz diken satıcılar yandı

Çocukların sağlığına göz diken satıcılar yandı
Odunpazarı Belediyesi halk sağlığını korumak için aralıksız olarak gıda maddelerine yönelik operasyonlar yapmaya devam ediyor. Operasyonlar sonucunda ele geçirilen gıda maddeleri karşısında, bizlere denetimlerin ne kadar gerekli...

Odunpazarı Belediyesi halk sağlığını korumak için aralıksız olarak gıda maddelerine yönelik operasyonlar yapmaya devam ediyor. Operasyonlar sonucunda ele geçirilen gıda maddeleri karşısında, bizlere denetimlerin ne kadar gerekli olduğunu gösteren Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanlarından oluşan ekip, sorumluluğu altında yer alan bölgelerde, sağlık şartlarına uymayan gıdaları tespit ediyor ve satışını yapanları engelliyor.
Şehrimizin Emek Mahallesi Şölen Sokak üzerinde bulunan gıda dükkanlarının ürünlerini ve depolarını kontrol eden ekip, kontroller neticesinde son kullanma tarihleri geçmiş ve bozulmuş ürünler ile karşılaştılar.
156 adet Ülker alpella, 240 adet Junver sütlü tablet, 7 adet Ülker kattat, 9 adet Hazal jest, 37 adet Hazal maylı, 32 adet Hastel şambaba, 16 adet Elif kuskus, 1 adet Atik kadayıf, 1 adet Eti gofret, 24 adet Halk limon ve 1 kutu Lolican' a el koyan şahinler, satışını yapan kişiler hakkında da yasal işlem gerçekleştirdiler.
Belediye yetkilileri vatandaşların mutfaklarına giren, özelliklede çocuklara yönelik üretilen gıdaların sağlık koşullarına uygun olması için sürekli denetimler yaptıklarını, kontrollerin devam edeceğini, halkın sağlığına gerekli özen ve dikkati göstermeyenlerin mutlaka cezalandırılacağını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.