Coşku seli

Coşku seli
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 87. yıl dönümü tüm ülkede olduğu gibi Eskişehir’de de törenlerle kutlandı. İlk tören saat 09.00’da Vilayet Alanı’nda yapıldı. Buradaki törende, Valilik, Garnizon Komutanlığı...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 87. yıl dönümü tüm ülkede olduğu gibi Eskişehir'de de törenlerle kutlandı. İlk tören saat 09.00'da Vilayet Alanı'nda yapıldı. Buradaki törende, Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nin çelenkleri Atatürk Anıtı'na konuldu. Daha sonra, çeşitli öğrenci grupları Vali Kadir Çalışıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile Garnizon Komutanı Korgeneral Bilgin Balanlı'yı makamlarında ziyaret ederek, temsili olarak makamlara oturdular. Atatürk Stadyumu'ndaki törenler ise saat 10.30'da başladı.
Buradaki törenlerde önce, Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı halkın bayramını kutladılar. Ardından Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar bir konuşma yaptı.
Geçit töreninin ardından ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler sunuldu. Törenleri çok sayıdaki Eskişehirli de zevk ve gururla izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.