Dar gelirliye müjde

Dar gelirliye müjde
Çankaya Mahallesi’nde 142 hektarlık bölgede 2 bin 500 konutun yapılacağı vadikent ile ilgili bilgiler veren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, konutların dar gelirli vatandaşlar için yapılacağını söyledi. Adeta Müjde...

Çankaya Mahallesi'nde 142 hektarlık bölgede 2 bin 500 konutun yapılacağı vadikent ile ilgili bilgiler veren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, konutların dar gelirli vatandaşlar için yapılacağını söyledi. Adeta Müjde gibi açıklamalar yapan Sakallı; "Bu prestij değil, sosyal projedir. Bu konutlardan yoksul ve dar gelirliler faydalandırılacak" diye konuştu.
Öte yandan, 3 Nisan 2007' de ihalesi yapılan Vadişehir Konutları'nın 77, 81, 116 ve 135 m2 lik 4 tipe ve bir ilköğretim okulu, bir lise, bir kreş, bir cami, bir spor salonu ve bir ticaret merkezi olmak üzere sosyal donatılara sahip olacağı belirtilirken, katılım şartları ve müracaat tarihinin ileri de açıklanacağı ifade edildi.
Son zamanlarda diğer kentlerdeki TOKİ'nin yaptığı konutların taksitlerindeki rakamların düşük olması Eskişehir'e ayrım mı yapılıyor söylemlerini beraberinde getirmişti.
Odunpazarı Belediyesi'nin son olarak 2 bin 500 konutluk Vadişehir Projesi hakkında konuşan Belediye Başkanı Burhan Sakallı, "Bu tamamen sosyal projedir. Böylece alt ve yoksul kesim için bir imkan olacak. Taksitler yüksek rakam olmayacak. Bu proje 2006 Şubat'ta gerçekleşecekti ama geciktirildi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.