Dayak iddiasına tepki

Dayak iddiasına tepki
Okul çıkışında dayak iddiasına, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinden büyük tepki geldi. Eskişehir Halkevi üyelerinden oğlunun dayak yediği iddiası nedeniyle Adalar da toplanan yüze yakın vatandaş protesto gösterisinde...

Okul çıkışında dayak iddiasına, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinden büyük tepki geldi. Eskişehir Halkevi üyelerinden oğlunun dayak yediği iddiası nedeniyle Adalar da toplanan yüze yakın vatandaş protesto gösterisinde bulundular. Halkevi Şube Sekreteri Cemile Kaynar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Orhan Oğuz Anadolu Lisesinde öğrenim gören İbrahim Sarıkaa adlı öğrenci kendilerini ülkücü olarak tanıtan kişiler tarafından Sakarya Ülkü Ocağına götürülmek istendi. Sakıkaya bu teklifi karşı çıkınca demir ve coplarla saldırıya uğradı. Olay üzerine öğrenci ailesi durumu okul idaresine bildirdi. Okul yönetimi konuya kayıtsız kalarak öğrencinin okuldan alınması talebinde bulundu. Olayın yaşandığı 6 Nisan Cuma akşamı da Halkevi şubemizin camları parçalandı. Her iki saldırıya da hiç bir yetkili müdahale de bulunmadı" dedi.
Şube Sekreteri Kaynar "Kendi dışındaki hiç bir görüşe saygısı olmayan bu insanların Eskişehir'de sahnelemeye çalıştığı bu kirli oyuna sessiz kalmayacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.