Dershanecilerle vekiller buluştu

Dershanecilerle vekiller buluştu
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehirli dershanecilerle Eskişehir Milletvekilleri Prof Dr Nabi Avcı, Salih Koca ve Ülker Can’ı Saffron Otel’de biraya getirdi. Eskişehir’de faaliyet gösteren dershane temsilcilerinin...

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehirli dershanecilerle Eskişehir Milletvekilleri Prof Dr Nabi Avcı, Salih Koca ve Ülker Can'ı Saffron Otel'de biraya getirdi.
Eskişehir'de faaliyet gösteren dershane temsilcilerinin katıldığı toplantıda dershanelerin sorunları tartışıldı. Toplantıda üç önemli sorunun cevabı aranırken bu sorular; "Dershaneler hangi ihtiyacı karşılıyor. Sınavsız ve dershanesiz bir öğrencilik mümkün mü,sınavların ve dershanelerin kaldırılmasının yol açabileceği sorunlar nelerdir, alternatif çözüm önerileri neler olabilir. Özel okullara dönüşüm mümkün müdür, bu konudaki önerileriniz nelerdir" oldu.
Toplantıda dershanelerin kapatılma açıklaması sonrası ortaya çıkan sorunlarını dile getiren sektör temsilcileri; belirsizliğin biran önce ortadan kalkmasını ve sınavlar kaldırılacaksa yerine nasıl bir sistemin kurulacağının belirlenmesini talep ettiler.
Dershane sektörü temsilcilerinin sorunlarını dinleyen AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof Dr Nabi Avcı, dershane temsilcilerini öneri ve taleplerini komisyona taşıyacağını, dershanecilerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyledi.
Toplantıda yeni bir eğitim sistemi içersine girildiğini belirten Avcı, bu çalışmalar sırasında hem sektör temsilcilerinin, hem veli ve öğrencilerin mağdur olmayacağı bir çözümün bulunması için gayret sarf edeceğini ifade etti.
Eskişehirli dershaneciler, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri ile Eskişehir'de hizmet veren dershane temsilcilerini biraraya getiren AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan'a teşekkür ettiler ve toplantıdan memnun olduklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.