DP adayları Mihalıçcık'ta

DP adayları Mihalıçcık’ta
Demokrat Parti Milletvekili Adayları Mihalıççık ilçesinde hem halkla bütünleşti, hem de vatandaşa kendilerini tanıtma adına büyük bir fırsatı en iyi şekilde değerlendirdi.Mihalıççık’ta Divan Başkanlığı’nı Mustafa...

Demokrat Parti Milletvekili Adayları Mihalıççık ilçesinde hem halkla bütünleşti, hem de vatandaşa kendilerini tanıtma adına büyük bir fırsatı en iyi şekilde değerlendirdi.
Mihalıççık'ta Divan Başkanlığı'nı Mustafa Kaya'nın yaptığı toplantıda konuşan Demokrat Parti milletvekili adayları Orhan Kesikoğlu, Halil Ünal, Tahir Üsküdar, Birol Kara, Fuat Yahşi bugün ülkenin içinde bulunduğu zor koşullardan kurtulmanın tek çaresinin geçmişte olduğu gibi Demokrat Parti olacağının altını çizdiler.
Adaylardan Orhan Kesikoğlu "Türkiye'de yaşanan bir terör gerçeği vardır. Bu terörü sıfırdan alan AKP iktidarı bugün terörün hortlamasına neden olmuştur. Bunlar bu terörü durduramazken ülkeyi yönetmeye kalkıyorlar. Kandil Dağı'ndan Türkiye yönetilmiyor" dedi.
Mihalıççıklılara seslenen Kesikoğlu, tüm adayların Eskişehirli olduğunu dışarıdan ithal adayın bulunmadığını vatandaşlardan Demokrat Parti'ye oy vermelerini istedi.
Halil Ünal da "Siyaset yapmalı mıyım, yapmamalı mıyım diye düşündüm. Ama şartlar beni öyle bir noktaya getirdi ki çık Halil Ünal aday ol çiftçinin, köylünün derdinden en iyi sen anlarsın adam gibi bu işi yaparsın dedim ve bugün sizlerin karşısında Demokrat Parti'den aday olarak çıkıyorum" dedi.
"Tarlanı, toprağını seviyorsan oyunu bana değil kendin için kullan" diye konuşan Ünal Mihalıççıklılardan Demokrat Parti'yi birinci parti yapmasını da istedi.
Tahir Üsküdar da fazla söze hacet olmadığını vatandaşın Demokrat Parti döneminde sadece Eskişehir'e değil tüm Türkiye'de yollar, barajlar yapıldığını hatırlatarak "Tekrar 1950 ruhunu canlandırarak Demokrat Parti'yi iktidar yapın. Demokrat Parti özlenen parti oldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.