DP'liler ilçe turlarını tamamladı

DP’liler ilçe turlarını tamamladı
Demokrat Parti’nin ilçelerde başlattığı divan toplantıları geçtiğimiz günlerde yapılan temaslarla sona erdi. DP’liler seçim öncesinde yine köylere ve ilçelere sıkça gezi düzenleyecekler.Sarıcakaya ve Sivrihisar’da yaptıkları...

Demokrat Parti'nin ilçelerde başlattığı divan toplantıları geçtiğimiz günlerde yapılan temaslarla sona erdi. DP'liler seçim öncesinde yine köylere ve ilçelere sıkça gezi düzenleyecekler.
Sarıcakaya ve Sivrihisar'da yaptıkları gövde gösterilerinin ardından son durak Mihalgazi de yine halkla bütünleşen Demokrat Partililer burada da yine aynı ilgi ile karşılandı. İl Başkanı Fevzi Yalçın önderliğinde gerçekleşen Mihalgazi gezisine partililerde büyük ilgi gösterdi. Toplantıyı Hulusi Ayrancı yönetirken milletvekili adaylarından Orhan Kesikoğlu, "Eğitimci arkadaşlarım ve tarımla ilgili arkadaşlarımla birlikte çalışmalar yaparak onlarında fikirlerinden yararlanarak sizlere en iyi şekilde hizmet sunmanın gayreti içinde olacağız. Bizler sizlerin yakından tanıdığı Eskişehir'in çocuklarız. Tüm adaylarımız geçmişte olduğu gibi bugünde sizlere hizmet getirebilmenin hesapları içindeyiz" dedi.
Adaylardan Halil Ünal da "İktidar 4.5 yıldır ektiğini biçiyor. Sizlere en yakın adaylar burada karşınızda duruyor. Sizlere şu sözü veriyorum iktidar olup Ankara'ya gidersek salça ve konserve fabrikalarını ilçenize kuracağız. Alpagut, Mihalgazililer rahat olsun. Paketleme işlemlerini yine burada yapacağız. Görüyorsunuz maliyetini bile karşılayamadığınız ürünler tüccarın elinde eriyor. Bizler sizlerin kulu olacağız AB'nin ve Hıristiyanların kulu asla olmayacağız. Kanla aldığımız topraklar parsellerle satılıyor. Zaman geldi çattı siz hesabı 5 yılda bir soruyorsunuz. Önünüze konan sandıkta hesabını AKP'den sorun" şeklinde konuştu.
Tahir Üsküdar da "Demokrat Parti milliyetçilerden daha milliyetçidir. Demokrat Parti, Adalet Parti ve Doğru Yol Partisi dönemlerinde hiçbir kızımız üniversite önlerinde coplanmadı. Eskişehir adeta sanki Eskişehir'in suyu çıkmış gibi dışarıdan gelen milletvekili adayları ile yol geçen hanına döndü. Demokrat parti adayları Eskişehir'in evlatları" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.