"DSP gerçek gücünü gösterdi"

“DSP gerçek gücünü gösterdi”
DSP İl Başkanı Ayhan Kavas Ankara’da gerçekleştirilen mitingin katılım açısından da, coşku açısından da son derece başarılı olarak geçtiğini söyledi. DSP’ye bitti diyenlerin ve 2.5 yıldır süren çalışmalarını görmezden...

DSP İl Başkanı Ayhan Kavas Ankara'da gerçekleştirilen mitingin katılım açısından da, coşku açısından da son derece başarılı olarak geçtiğini söyledi. DSP'ye bitti diyenlerin ve 2.5 yıldır süren çalışmalarını görmezden gelenlerin DSP'nin gücünü Sıhhiye Meydanı'nda görmek zorunda kaldıklarını belirten Kavas, "AKP'nin şişirilen balonu artık patlamıştır. Gerçekler meydandadır. DSP halkımızın her kesimini kucaklayarak projeleriyle iktidara yürümektedir" dedi.
Kavas sözlerini şöyle sürdürdü: "umarız ki CHP gerçeği görür ve sayın Baykal koltuk kaygısından vazgeçerek seçim işbirliğine destek verir. DSP örgütleri çok çalışacak ve seçimde ciddi bir oy alacaktır. Ama bizimde halkımızın da isteği solun iktidarıdır. Bu nedenle uzlaşı ve bu nedenle seçim işbirliği istiyoruz. Sayın Baykal razı olmazsa sonuçlarına katlanacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.