Dünya Barış gününde teröre ilginç protesto

Dünya Barış gününde teröre ilginç protesto
Karalara bürünen Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ellerindeki karanfillerle yürüyerek, barış ve huzur çağrısında bulundu. 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla parti önünde biraraya gelen CHP’li Kadınların düzenlediği...

Karalara bürünen Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ellerindeki karanfillerle yürüyerek, barış ve huzur çağrısında bulundu. 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla parti önünde biraraya gelen CHP'li Kadınların düzenlediği yürüyüşe Milletvekili Kazım Kurt, İl başkanı Erman Gölet, belediye meclis üyeleriyle çok sayıda partilide katılarak destek verdi. Ülkede barış ve huzur istediklerini dile getiren CHP lilerin yürüyüşü Porsuk Bulvarı Adalar Mevkiinde son buldu.
Matemi nitelendiren siyah renkli elbiseler giyen CHP liler Türkiye'de meydana gelen hain terör saldırılarını lanetle kınadılar. Sık sık sloganlar atıldığı Dünya Barış Günü yürüyüşünün ardından bir açıklamada bulunan CHp il Kadın kolları başkanı Zakire Altınel, "Ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara artık el atma zamanı geldi. Bugün ülkemize ve insanımıza sahip çıkma zamanıdır... Sesimizi, gücümüzü birleştirmeliyiz, artık kan dökülmesini istemiyoruz. Dünyada her yıl savaş yüzünden binlerce insan ölürken, sakat, evsiz kalırken, ülkemizide içerisine alan bölgesel bir savaşın eşiğindeyiz. Bu kirli savaşa karşı hep beraber mücadele etmeliyiz" diye konuştu.
CHP lilerin Dünya barış Günü yürüyüşüne vatandaşlarda alkışlayarak destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.