Emeklinin kömürü Büyükşehir'den

Emeklinin kömürü Büyükşehir’den
Büyükşehir Belediyesi ile İşçi Emeklileri Derneği arasında, dernek üyesi emekli, dul ve yetimlere uygun fiyatla ve taksitle, kaliteli İthal Portakal Kömürü satışını öngören protokol imzalandı. Protokole göre dernek üyeleri...

Büyükşehir Belediyesi ile İşçi Emeklileri Derneği arasında, dernek üyesi emekli, dul ve yetimlere uygun fiyatla ve taksitle, kaliteli İthal Portakal Kömürü satışını öngören protokol imzalandı.
Protokole göre dernek üyeleri İthal Portakal ve Kelle Kömürü'nü tonunu 4 ay vadeli 360, 5 ay vadeli 365, 6 ay vadeli 370, Ceviz Kömürünü ise 4 ay vadeli 340, 5 ay vadeli 345, 6 ay vadeli 350 YTL olarak diledikleri seçenekten alabilecekler.
Memur emeklilerinin durumu da göz önüne alınarak yapılan düzenlemeyle memur emeklisi ithal portakal – kelle kömürünü 6 ay vadeli 370 ytl, ceviz kömürü ise 350 ytl olarak yazıldıkları ay ödemesiz olmak alabilecekler.
Büyükşehir Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da İşçi Emeklileri Derneği üyelerine uygun ödeme koşulları ile kömür satışı yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, her sene olduğu gibi bu sene de İşçi Emekli Dul ve Yetimleri'ne uygun fiyatla, kükürt oranı düşük kaliteli ithal kömür vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Artan ekonomik zorlukları göz önünde bulundurarak memur emeklileri için de benzer şartlarda ithal ceviz kömürü satışı yapmaya başladıklarını vurgulayan Büyükerşen, emekli vatandaşlarımızın geçim sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletme gayretinde olduklarını vurguladı.
Önümüzdeki dönemde serbest piyasada kömür satışlarının yüksek fiyatlarla olacağını söyleyen Büyükerşen "Düzenlenen anlaşma ile piyasanın yüksek fiyatlarından emeklileri koruyoruz.
Hayırlı uğurlu olması dileği ile gösterdikleri gayretten ötürü Dernek Başkanı Sayın Arif Duru'ya ve Büyükşehir Belediyesi Kömür Dağıtım Komisyonu Başkanlık ve üyelerine teşekkür ediyorum " dedi.
İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Arif Duru da, "Temsil ettiğim 35 bin üye adına Sayın Büyükerşen'e bizlere gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür ediyorum. Piyasa fiyatlarının altında sözleşme yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm üyelerimize kömürlerini bir an önce almalarını hatırlatıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.