En iyi Kamyonetler ve Van Markları 2019-2020

En iyi Kamyonetler ve Van Markları 2019-2020
Stereotipleri dikkate almayın: Minivanlar ve kamyonetler aileleri ve onların eşyalarını çekmek için en iyi araçlardır. İşte en iyi minivanlar ve paranın satın alabileceği en iyi minibüsler.Minivanlar genellikle insanları ve yükleri...

Stereotipleri dikkate almayın: Minivanlar ve kamyonetler aileleri ve onların eşyalarını çekmek için en iyi araçlardır. İşte en iyi minivanlar ve paranın satın alabileceği en iyi minibüsler.


Minivanlar genellikle insanları ve yükleri taşımak için geçitlerden daha iyidir. Minivanlar ayrıca birçok araçtan daha iyi yakıt ekonomisi elde eder ve iç kısımları inanılmaz derecede esnek olabilir. örneğin, Chrysler Pacifica, yere dönüp katlanan Stow 'n Go koltuklara sahiptir. Ayrıca bazı modellerde yerleşik vakum sunar. Honda Odyssey ayrıca arka koltuklardaki yolculara hitap etmek için yerleşik bir vakumun yanı sıra bebek monitörü ve interkom da sunuyor. Dört mevsim çekiş isteyenler için, Toyota Sienna isteğe bağlı dört tekerlekten çekişe sahip tek minibüs. Güvenilir bir çalışma aracına mı ihtiyacınız var? Kentsel sürüşte çevik kılan küçük boyutlara, büyük kardeşi Ford Transit'e veya her ikisi de 15 kişiye kadar taşıyabilen Mercedes-Benz Sprinter'e sahip olan Ford Transit Connect'i tercih edebilirsiniz. İşte 2020 için en iyi minivanlar ve kamyonetler için seçeneklerimiz. Truck-1.com sitesinden ulaşabilirsiniz.


Chrysler Pacifica


 


Chrysler Pacifica'nın 2020'nin en iyi minivanı olduğunu düşünüyoruz, Pacifica'nın EPA tarafından tahmin edilen yalnızca elektrikli sürüş mesafesi 53 km olan hibrit bir seçeneği var. Pacifica'nın iç kısmı da zemine dönüp katlanan şık Stow 'n Go koltuklarıyla en iyisidir; Sınırlı modellerde standarttır. Hibrit modeller Stow 'n Go koltuklarını sunmaz, çünkü pil takımı koltukların saklandığı alanı kaplar.


REVIEW, PRICING, AND SPECS


Honda Odyssey


2019 Honda Odyssey, en iyi minivan, Chrysler Pacifica olduğunu düşündüğümüzün tam ortasında ve sınıftaki en geniş ikinci ve üçüncü sıra koltuklardan bazılarını sunuyor. Ne yazık ki, ikinci sıra koltukların çıkarılması ve her biri 68 kilo ağırlığındadır - bacaklarınızla kaldırmayı unutmayın! Tek motor, dokuz veya on vitesli bir otomatik ile 280 beygirlik bir V-6; Gerçek dünya testimizde 30 mpg gördük. Birlikte yerleşik vakum, video bebek monitörü ve kabin içi interkom sistemi gibi şık özellikler de mevcuttur. Honda'nın otomatik acil frenleme ve uyarlanabilir hız sabitleme sistemi dahil sürücü destek teknolojileri paketi, temel LX donanım seviyesi dışındaki tüm standart ekipmanlardır.


Mercedes-Benz Metris


2019 Mercedes-Benz Metris'in boyutları, tam boyutlu kardeşleri, Mercedes Sprinter ve Ford Transit Connect gibi daha küçük kamyonetler arasına yerleştiriliyor. Metris'in yolcu van versiyonu, sekiz adede kadar alana sahip 126 inçlik bir dingil mesafesi sunuyor. Kargo kamyoneti, 135 inçlik bir dingil mesafesi ve 135 inçlik bir versiyon sunuyor. Arka kapı seçenekleri arasında bir bagaj kapağı veya 180 dereceye kadar açılabilen kapılar bulunur. Tek motor, yedi vitesli otomatik şanzıman ve arkadan çekiş ile eşleştirilmiş 208 beygirlik turboşarjlı dört silindirli; maksimum çekme değeri 2267 kgdir. Kör nokta izleme, Yan rüzgar yardımı ve yüke uyarlanabilir denge kontrolü de dahil olmak üzere birçok teknoloji var.


Dünyanın en büyük araç sitesi Truck1-tr.com sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.