Erkader "Herkes yasal haklarını bilmeli"

Erkader “Herkes yasal haklarını bilmeli”
Erkader Başkanı Avukat Halil Sevindi, vatandaşın sahip olduğu yasal hakların çok fazla bilincindez olmadığını belirterek, özellikle evli eşlerin sahip oldukları hakları bilmelerinin önemine değindi. Sevindi konuşla ilgili olarak...

Erkader Başkanı Avukat Halil Sevindi, vatandaşın sahip olduğu yasal hakların çok fazla bilincindez olmadığını belirterek, özellikle evli eşlerin sahip oldukları hakları bilmelerinin önemine değindi. Sevindi konuşla ilgili olarak yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
" Zamanında tedbir alınmaz, yasaların gereği yapılmaz ise dertleriniz için sabır taşı aramaya başlarsınız. Aile sorunu yaşıyorsanız iyi biliyoruz ki sabahtan akşama kadar düşünmekten, devamlı çare aramaktan kafayı yiyecek hallere geliyorsunuz. Oysa ilk önce yasal haklarınızı biliyor musunuz, bilmiyorsanız boşuna kendinizi yiyip bitiriyorsunuz demektir. Çareyi evvela yasalarda arayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bu yasal haklar konusunda çok önemli açıklamalar yapacağım. Bizi yakından takip edin. Derneğimize 2344796 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.