"ERKEN SEÇİM OLMASAYDI KRİZ OLURDU"

“ERKEN SEÇİM OLMASAYDI KRİZ OLURDU”
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazıf Zorlu alınan erken seçim kararını değerlendirdi.Dün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin konuğu olarak Eskişehir’e gelen Zorlu, gazetecilerin konuya ilişkin sorularına yanıt...

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazıf Zorlu alınan erken seçim kararını değerlendirdi.
Dün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin konuğu olarak Eskişehir'e gelen Zorlu, gazetecilerin konuya ilişkin sorularına yanıt verdi.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri tarafından 2006 yılının girişimci iş adamı seçilen Zorlu, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonundaki ödül törenine katıldı.
Çok sayıda öğrencinin izlediği ödül törenin ardından, gençlere girişimcilikle ilgili bir konferans veren Zorlu; "Yükselmek ve başarılı olmak istiyorsanız sadece dürüst ve çalışkan olun" diye konuştu.
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Necat Akgün, ESO Başkanı Savaş Özaydemir, ETO Başkanı Cemalettin Sarar, bazı dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı ödül töreni öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Zorlu, alınan erken seçim kararının son derece iyi bir kara olduğunu söyledi.
Bir gazetecinin, "Erken seçim kararı ekonomide dengeleri bozar mı?",
"Hayır, esas bu karar alınmasaydı kriz yaşanırdı" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.