Erol'un durumu iyiye gidiyor

Erol’un durumu iyiye gidiyor
Yurt dışından İstanbul’a uçakla gelen ve İstanbul’dan Eskişehir’e kendi özel otomobiliyle gelirken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Erdin Erol’un durumunda kısmi düzelme olduğu ve hayati tehlikesinin azaldığı...

Yurt dışından İstanbul'a uçakla gelen ve İstanbul'dan Eskişehir'e kendi özel otomobiliyle gelirken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Erdin Erol'un durumunda kısmi düzelme olduğu ve hayati tehlikesinin azaldığı öğrenildi.
Büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Erdin Erol, görevli olarak bulunduğu yurt dışından geçtiğimiz Cuma günü uçakla İstanbul'a gelmiş ve İstanbul'dan da kendi özel otomobiliyle Eskişehir'e dönmek üzere yola çıkmıştı. Erdin Erol, Bilecik Bozüyük arasında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Erol, önce Bilecik Devlet Hastanesi'ne oradan da "hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle" Eskişehir ESOGÜ Tıp Fakültesi yoğun bakıma getirilmişti. Erol'un hayati tehlikesi riskini kısmen atlattığı ve durumundaki düzelme aynı şekilde seyrettiği takdirde önümüzdeki günlerde yoğun bakımdan çıkarılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.