ESİAD başkanları birarada

ESİAD başkanları birarada
ESİAD Başkanı Aydın BANDIRMA şehrimizdeki SİAD Başkanlarını iftara davet ederek bir araya getirdi. İftara ESGİAD Başkanı Serkan ZENGİN, EGSİAD Başkanı Erdoğan ERCAN, TÜMSİAD Başkanı Ali ENGİZ, ESMİAD Başkanı Ahmet HIZLAN...

ESİAD Başkanı Aydın BANDIRMA şehrimizdeki SİAD Başkanlarını iftara davet ederek bir araya getirdi. İftara ESGİAD Başkanı Serkan ZENGİN, EGSİAD Başkanı Erdoğan ERCAN, TÜMSİAD Başkanı Ali ENGİZ, ESMİAD Başkanı Ahmet HIZLAN katıldılar.
ESİAD Başkanı Aydın BANDIRMA ; ''Hepimiz iş çevresinin dernekleriyiz. Amaçlarımız, hedeflerimiz aynı. Eskişehir'in ve işadamlarının sorunları konusunda lobi faaliyetleri yapıyoruz. Hepimiz Eskişehir gönüllüsüyüz. Siad dernekleri olarak işbirliği yapıp güç birliği oluşturalım. Gerektiğinde ortak aktiviteler yapalım. Güçlü lobi oluşturalım.Ben bugün bunun temellerini atmak için bu buluşmayı gerçekleştirdim. Önce Başkanlar düzeyinde buluşalım sonra Yönetim Kurulları ve Üyeler ile birlikte büyük topluluklar halinde bir araya gelelim. Davetime katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum ve bunun devamını bekliyorum.'' şeklinde konuştu.
Tüm Başkanlar bu birliktelik için Aydın BANDIRMA'ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.