ESİAD'da birlik gecesi

ESİAD’da birlik gecesi
Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) tarafından Anemon Otel’de gerçekleştirilen ESİAD Birliktelik Gecesine dernek üyelerinin yanı sıra pek çok konuk da katıldı. Gece Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Onur Sürmeli’nin...

Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) tarafından Anemon Otel'de gerçekleştirilen ESİAD Birliktelik Gecesine dernek üyelerinin yanı sıra pek çok konuk da katıldı.
Gece Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Onur Sürmeli'nin açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında; ESİAD üyelerini bir arada tutan yaklaşımların, gönüllülük ve dostluk olduğuna değinen Sürmeli, "Bunca yıldır SİAD'lar içerisinde en eski ve en büyük derneklerden biri olmamızın da sırrı burada yatmaktadır.
Bizler dostluklarımızın verdiği güç ile, güzel ve ses getiren pek çok işi başarmış, Eskişehirli bir sivil toplum kuruluşu olmaktan gurur duymaktayız" dedi.
Yeni üyelerin derneğe katıldığı ve üyelik rozetlerinin takıldığı gecede, sevilen sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Yeni albümündeki parçaları seslendiren sanatçı, söylediği nostaljik ve İtalyanca şarkılarla da konuklara hoş bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.