ESİAD'da önemli toplantı

ESİAD’da önemli toplantı
MAKSİFED, ESİAD’a konuk oldu. Toplantıda konuşan ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bandırma, ‘’ MAKSİFED, ESİAD dahil olmak üzere TÜSİAD, NİLSİAD, BANSİAD, ORSİAD’ı bünyesinde bulundurmaktadır. Merkezi Bursa ilindedir...

MAKSİFED, ESİAD'a konuk oldu. Toplantıda konuşan ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bandırma, '' MAKSİFED, ESİAD dahil olmak üzere TÜSİAD, NİLSİAD, BANSİAD, ORSİAD'ı bünyesinde bulundurmaktadır. Merkezi Bursa ilindedir ve çatı örgütlüdür" dedi. MAKSİFED Federasyonuyla zaman zaman ortak çalışmalar yapacaklarını belirten Bandırma, " Bu toplantıda bunlardan birisi. ESİAD Yönetim Kurulu olarak Eskişehir'de ev sahipliği yapıyoruz. Gelecek dönemlerde de ortak aktiviteler içerisinde olacağız" diye konuştu.
MAKSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Özgün de, federasyonlarının Türkiye'deki önemli siadları çatısı altında topladığını kaydederek, " Bu dernekler kendi bölgelerindeki gücü daha üst basamağa taşımak adına çalışıyorlar. Emeği geçen herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim'' şeklinde konuştu.
MAKSİFED Yönetim Kurulu toplantısında ise şu konular görüşüldü: "MAKSİFED Eylül 2012-Aralık 2012 çalışma dönemine ait planlamanın yapılması, Maksifed mali yapısı hakkında görüşme yapılması, federasyon merkezinin oluşturulması, bağlı derneklerin çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişi ve ortak çalışma programının oluşturulması."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.